Nukkumapaikat - majoitukset

Päärakennuksen Makuutilat

Vakiona 2 + 5 henkilölle

Alakerrassa sijaitsee viihtyisä makuuhuone, jossa on parisänky. Tähän huoneeseen mahdollista sijoittaa myös vauvan sänky. Huoneessa on tunnelmallinen kakluuniuuni.

Yläkerran isossa huoneessa on 5 kiinteää vuodepaikkaa ja lisäksi tarvittaessa kaksi retkisänkyä.

Mökki 1.

26m2 + terassi (6 henkilölle)

Tämä viihtyisä kaksikerroksinen mökki tarjoaa majoituksen kuudelle hengelle ja siitä avautuu näkymät sekä metsään että järvelle. Mökissä on erilliset sängyt: neljä yläkerrassa ja kaksi alakerrassa.  

Kaikki mökit ovat ympärivuotisesti varustettuja ja niissä on sähkölämmitys.

Mökki 2.

15m2 + terassi (2 henkilölle)

Tämä viihtyisä mökki tarjoaa majoituksen kahdelle hengelle ja siitä avautuu näkymät sekä metsään että osittain järvelle. Voit valita, haluatko sängyt yhteen vai erilleen, ja mökkiin mahtuu myös vauvan matkasänky. Varusteluun kuuluu vaatesäilytys, astiakaappi sekä jääkaappi.  Kaikki mökit ovat ympärivuotisesti varustettuja ja niissä on sähkölämmitys.

Mökki 3.

15m2 + terassi (4 henkilölle)

Tämä viihtyisä mökki tarjoaa majoitustilaa neljälle hengelle kahdessa kerrossängyssä. Mökistä avautuu näkymät sekä metsään että osittain järvelle. Mökin varusteluun kuuluu vaatesäilytys, astiakaappi sekä jääkaappi.

Kaikki mökit ovat ympärivuotisesti varustettuja ja niissä on sähkölämmitys.

Luksusteltta

24m2 + terassi (4 henkilölle)

Glamouria voi kokea yöpyessä isossa luksusteltassa, josta avautuu näkymä sekä metsään että järvelle. Teltta on varustettu neljällä sängyllä, pöytäryhmällä, vaatekaapilla ja naulakolla.  

Yöpyminen luksusteltassa voi olla upea kokemus. Mikäli haluat kokea tämän myös talvella, kannattaa ottaa mukaan oma talvikäyttöön tarkoitettu makuupussi. 

fiFI