Mökkihuolto

Palvia Glamping - Mökkihuolto

Uusi palvelu!

Kun omistat mökin, tiedät että sen ylläpito on jatkuvaa työtä, olipa se sitten perheesi oma piilopaikka tai vuokralla. Palvia Glampingin mökkihuoltopalvelu on suunniteltu huolehtimaan kiinteistöstäsi silloin, kun et itse voi. Tarjoamme huoltopalveluja mökinomistajille jotka haluavat vuokrata mökkiänsä matkailijoille niinä aikoina kun eivät sitä itse käytä, sekä niille, jotka haluavat vain varmistaa, että oma loma-asunto on aina valmis seuraavaa vierailuaan varten. Vuokrauksella voi kuitata huoltopalvelut osin tai kokonaan.

Me ymmärrämme, että jokainen kiinteistö on erilainen ja vaatii yksilöllistä huomiota. Olipa kyse sitten lumitöistä talvisin, nurmikonleikkauksesta kesäisin tai kiinteistön yleisestä teknisestä ylläpidosta, me olemme täällä auttamassa. Tavoitteenamme on pitää kiinteistösi ei ainoastaan toimivana, vaan myös viihtyisänä ja kutsuvana. 

Mitä mökkihuolto tuottaa?

 • Kiinteistöhuolto

  Haluatko helpottaa oman mökkisi hallintaa? Tarjoamme palvelut peruslaatuiselle ylläpidolle.

 • Lyhytaikainen vuokraus

  Optimoi mökkisi potentiaali lyhytaikaisella vuokrauksella. Tarjoamme avaimet käteen -ratkaisun, joka kattaa kaiken markkinoinnista vuokrauksien hallintaan. Tällä voit kustantaa mökkisi ylläpidosta aiheutuvat juoksevat kulut.

 • Hankinnat

  Ei enää vaivaa tarvikkeiden tai palveluiden hankkimisesta mökillesi. Välitämme kaikki tarpeelliset hankinnat sinulle laadukkaasti ja kustannustehokkaasti.

 • Helposti Saavutettava

  Myös vapaa-ajan kiinteistön omistavat ulkomailla asuvat Suomalaiset kuin vapaa-ajan kiinteistön Suomessa omistavat ulkomaalaiset

Kiinnostuitko?

Haluatko kuulla lisää palveluistamme tai kysyä jotain tiettyä? Olemme täällä auttamassa ja vastaamassa kaikkiin kysymyksiisi. Klikkaa alla olevaa painiketta ja ota yhteyttä – kuulemme mielellämme sinusta!

fiFI