Käytössänne

Koko alue sekä kaikki rakennukset ovat yksityisesti käytössänne ilman muita asukkaita.

Tarkemmat tiedot sänkypaikoista löydätte majoitukset valikosta.

Alakerrassa löytyy toimiva ja tilava keittiö, viihtyisä ruokailutila sekä tunnelmallinen tv- ja takkatupa. Täältä löytyy myös yksi makuuhuone ja kaksi wc/suihkuhuonetta. Ruokapöydät ja tuolit 15 henkilölle, tarvittavat astiat ja ruuanlaittovälineet 20 henkilölle, kaksi jääkaappia ja pakastin. TV-nurkkaus kahdella vuodesohvalla. Kirjahyllystämme löydät valikoiman kirjoja sekä paljon erilaisia lautapelejä. 

Yläkerran tilavassa huoneessa on mukava sohvaryhmä sekä 5 vuodepaikkaa. Sisätilojen koot ovat 80m^2 ja 60m^2, ja ulkona voit nauttia 130m^2:n terassista ja grillikatoksesta.

Päärakennuksen suojaisan grillikatoksen lisäksi rannan läheisyydessä on erillinen grillikota. Tässä kodassa voit nauttia ruoanlaitosta avotulella, oli sitten kyseessä pieni perhe tai isompi seurue. Samalla voit seurustella, rentoutua ja ihailla järven kauniita maisemia ja tapahtumia. 

Rannan tuntumassa on vielä erityinen ”rosvopaisti” kuoppa, joka tarjoaa autenttisen kokemuksen perinteisestä ruoanvalmistuksesta.

 

 

Saunamme tarjoaa autenttisen ja rentouttavan kokemuksen suomalaisesta saunaperinteestä. Saunaosasto 54m^2, sijaitsee idyllisesti aivan järven rannalla. Pesuvesi tulee suodattimien kautta suoraan järvestä.

Saunaosastomme on varustettu kaikella, mitä perinteiseen saunomiseen tarvitaan, ja paljon muuta. Isossa löylyhuoneessa voit nauttia puukiukaan pehmeistä löylyistä. Pesuhuoneessa on kaksi suihkua. Käytössä on kaksi pukuhuonetta sekä kaksi wc-tilaa. Saunan takkahuone tarjoaa paikan rentoutua saunomisen lomassa, josta pääsee suoraan vilvoitteluterassille. Sieltä taas pääset suoraan rantaterassille ja uimalaiturille, josta voit pulahtaa uimaan.

Talviaikaan rannassa on myös mahdollisuus avantoon, joka täydentää saunakokemuksen kylmällä kaudella. 

Savusaunamme tarjoaa uniikin saunaelämyksen, jollaiseen moni ei ole aiemmin päässyt tutustumaan. Suuresta löylyhuoneesta voit nauttia pehmeistä ja omaleimaisesti tuoksuvista löylyistä, jotka luovat taianomaisen tunnelman. Saunan yhteydessä on myös vilvoitteluterassi, jossa voit rauhassa nauttia raikkaasta ilmasta. Savusaunassa ei ole suihkuja, ne ovat viereisessä rantasaunassa.

Lämmittäminen vaatii aikaa, noin 4-5 tuntia, ja se suoritetaan ainoastaan isännän toimesta erikseen tilattuna. Savusaunan erityisluonteen vuoksi sitä ei lämmitetä erittäin kylmällä tai tuulisella säällä. Jos haluat kokea tämän harvinaisen ja perinteikkään saunaelämyksen, se on mahdollista lisämaksusta.

 

 

Kun haluat kokea aitoa suomalaista luontoa, lähde tutkimaan Gradian Jämsän metsäoppilaitoksen ylläpitämää yleistä reittiä. Tämä noin 4 km pituinen luontopolku kulkee pääosin valtion metsä ja suoalueilla sekä osittain suojelluilla natura-alueilla. Palvia glampingin asiakkaat pääsevät reitille suoraan omasta rannastaan. Matkalla voit kulkea pitkospuiden yli, levähtää kodassa, sytyttää nuotion nuotiopaikalla tai piipahtaa ladossa.

 

Kalaan pääset milloin tahansa, oli sitten kesä tai talvi. Talvella järvellä voit nauttia pilkkimisestä, kun taas lämpiminä kuukausina voit käyttää rannassa olevia veneitä tai onkia suoraan laiturilta. Simppeliä pilkki- ja mato-ongintaa varten et tarvitse erillistä lupaa. Jos kuitenkin mielit kokeilla uistelua ja olet iältäsi 18-64 vuotias, muista ensin hankkia kalastonhoitomaksu. Tämän voit tehdä suoraan verkossa osoitteessa: verkkokauppa.eraluvat.fi/fi/kalastonhoitomaksu/.

Järvi itse on 3 km pitkä ja 750m leveä, ja sen syvin kohta on 5 metriä. Vesi kätkee syliinsä niin haukia kuin ahveniakin. Joten, valmistaudu saamaan saalista ja nauttimaan luonnonrauhasta!

Sekä kesällä että talvella Palvian lomapaikka tarjoaa monenlaisia omatoimisia luontoelämyksiä heti pihasta alkaen. Ei tarvetta pitkille automatkoille, kun marja- ja sienimaastot alkavat suoraan ovelta. Pyöräilijöille suosittu hiekkapyöräreitti kulkee aivan läheltä, ja talvisin voit nauttia Jämsän upeista maastohiihtoladuista.

Rannassamme odottaa monenlaista toimintaa. Siellä on notskipaikka ja rosvopaistikuoppa, ja kylminäkin kuukausina avanto on aina auki pulahtamista varten. Lisäksi tarjoamme asiakkaillemme vapaaseen käyttöön kaksi venettä ja sup-lautaa, sekä monenlaisia sisä- ja ulkopelejä. Huomioithan, että varustelu saattaa vaihdella vuodenajasta riippuen.

Lisäksi alue tarjoaa monia muuta toimintaa lyhyen matkan päässä. Himoksen rinteet, golfkenttä ja muut palvelut ovat vain 30 minuutin ajomatkan.  päässä. Hevosharrastajille Jatkolantila, joka toimii sekä hevos- että karjatilana, sijaitsee 10 km päässä, ja Kivelän ratsutalli 22 km päässä.

Noin tunnin ajomatkan sisällä on muun muassa Alvar Aalto -museo ja Serlachius -museo Gösta. Lähellä olevia Unescon maailmanperintökohteita on Petäjäveden vanha kirkko ja Puolakan mittauspiste Oravivuorella

Kokeneen ammattioppaan johdolla voit syventyä ulkoiluun ja luonnon kauneuteen ilman eksymisen huolta. Retkien ohjelmaan voi halutessaan liittää myös ruoanvalmistusta avotulella. Paikallisen luontoliikuntayrittäjän palveluihin kuuluu muun muassa: Laturetkiä, luontopolkuretkiä, maastopyöräilyä, kalliokiipeilyä, pihaolympialaisia ja saunajoogaa. Tiedustelut ja varaukset suoraan:

Aamupala- ja catering-palveluiden lisäksi paikallinen yritys ”Kievari Rantapirtti” tarjoaa monenlaisia elämyksiä ja aktiviteettejä omassa kohteessaan. Valikoimaan kuuluvat mm. melonta, koiravaljakkosafarit, moottorikelkka- ja mönkijäsafarit, rallikyyditykset, frisbeegolf sekä jääratakarting. Voit tiedustella lisää ja sopia kokemuksistasi suoraan heidän kanssaan:

fiFinnish