Lyhyesti

Mikä on Palvia Glamping ?

Palvia Glamping on uniikki lomapaikka luonnon keskellä Palviajärven rannalla Keski-Suomessa. Ympärillä valtion monikäyttömetsät ja suojellut natura-alueet. Täällä voit kokea perinteistä suomalaista maalaistunnelmaa sopusoinnussa asumismukavuuksien kanssa. Tarjoamme luonnonläheiset puitteet erilaisille ryhmille omanlaisensa omatoimiloman rakentamiseen ja yhdessäoloon. 

Paikka on varustettu 19-23 laadukkailla nukkumapaikoilla sekä kattavilla ruuanvalmistusvälineillä 

Keille Palvia on suunnattu?

Tervetuloa! Luontoon haluavat lapsiperheet, ystäväryhmät jotka haluavat pois kaupungin vilskeestä sekä ulkomaalaiset turistit jotka tutkivat Suomea. Juhla ja leiritapahtumat, perhejuhlat ja kokoontumiset sekä yritysten kehittely- ja me-henkitapaamiset

Mitä kuuluu vuokraukseen?

Saatte yksin käyttöönne ison pihapiirin jossa tiloja n. 300m2 ja 130m2 terassi. Koko alue ja sen tilat vapaasti käytettävissänne lukuunottamatta savusaunaa joka tarjotaan valmiiksi lämmitettynä vain erikseen tilattaessa. 

Päätalo, kolme erillistä mökkiä, luksusteltta, rantasauna, savusauna, varasto/puuvaja, ulko-wc, kota sekä iso grillikatos. Käytössänne on 4 sisä- wc/suihkua, 2 venettä ja sup-lautaa, sisä/ulko pelejä sekä polttopuut. Pyykinpesukone ja kuivausrumpu on mahdollista useamman päivän majoituksissa. Varustelu vaihtelee vuodenajasta riippuen. Kaikki tilat lukuun ottamatta luksustelttaa ovat ympärivuotisesti lämpimiä.

Sänkypaikkoja 19 – 23 (Talviaikaan 19). Päätalon alakerrassa 2, yläkerrassa 5, mökeissä 12 ja 4 sänkyä luksusteltassa. Tarvittaessa vielä 2 retkisänkyä ja 2 vuodesohvilla. 

Kesäkautena 26.5-28.9 viikonloppuvaraukset vain koko viikonlopuksi (pe-su). Haluamasi tulo- ja lähtöajat tilanteesta riippuen sovittavissa sekä päivävierailut ilman yöpymistä. Liinavaatteet ja pyyhkeen voit vuokrata talolta tai tuoda omat mukana. Loppusiivous kuuluu majoitushintaan. 

Kohteemme tarjoaa mainiot puitteet omatoimiseen ajanviettoon kuten kalastus, marjastus, sienestys, uinti, veneily, sup-lautailu, hiihto, avanto ja pihapelit. Merkitylle luontopolulle pääsee suoraan pihasta. 

Erikseen maksullista monipuolista ohjattua luontoliikuntaa, kuten laturetkiä, lumiliukukenkäretkiä, pihaolympialaisia ja melontaa tarjoaa paikallinen yritys ”luontoliikuntauskallus tmi” Tutustu tarkemmin heidän tarjontaansa täällä.

Kohteessa ei ole omia ruokailupalveluita, paikalliset yritykset kuten ”Kievari Rantapirtti” tarjoaa catering-palveluita. Heillä on lisäksi elämyksiä kuten moottorikelkkasafareja ja koiravaljakkosafareja. Tee sopimukset suoraan heidän verkkosivujensa kautta.

Lähialue tarjoaa runsaasti tapahtumia ja aktiviteettejä. Himosfestarit, MM-ralli, Himos Golf ja Jamsanpaintball ovat vain muutamia mainitakseni. Lisäksi alueelta löytyy monia kulttuurikohteita, kuten UNESCO:n maailmanperintökohteet Petäjäveden vanha kirkko ja Verlan puuhiomo ja pahvitehdas.

Kattavan tietopaketin Jämsän alueen ympärivuotisista aktiviteeteista ja tapahtumista löydät täältä.

fiFI