Luksusteltta (24m2)+terassi

4 henkilölle:

Iso luksusteltta josta on näkymä metsään ja järvelle. Kesäaikaan varusteena 4 sänkyä, pöytäryhmä, kaappi ja naulakko. Lämmin suihku/wc viereisessä päärakennuksessa.


Yöpyminen teltassa voi olla upea kokemus. Talviaikaan teltassa on 3 retkisänkyä joihin patjat ja peitot otetaan lämpimästä jos siellä halutaan nukkua. Lisäksi kannattaa kylminä aikoina ottaa omat makuupussit mukaan.

Päärakennuksen makuutilat

Vakiona 2 + 4 henkilölle:

Yksi mukava alakerran makuuhuone jossa parisänky ja jonne saa myös vauvan matkasängyn. Yläkerrassa on iso huone jossa talvella 4 vuodetta. Kesäaikaan yläkerran vuoteet on retkisänkyjä. Alakerrassa on kaksi suihku/wc- tilaa.


Mökki 1. (26m2)+terassi

6 henkilölle: 

Yksi mukava kaksikerroksinen 6-hengen mökki josta näkymä metsään ja järvelle.

Erilliset sängyt joista 4 sijaitsee yläkerroksessa ja 2 alakerrassa.

Lämmin suihku/wc viereisessä päärakennuksessa ja rantasaunassa. Mökit on talviasuttavia ja niissä on sähkölämmitys.

Mökki 2. (15m2)+terassi

2 hengelle:

Yksi mukava 2-hengen mökki josta näkymä metsään ja osittain järvelle. Sängyt yhdessä tai erikseen ja jonne saa myös vauvan matkasängyn. Varusteena vaatesäilytys, astiakaappi ja jääkaappi. Lämmin suihku/wc päärakennuksessa ja rantasaunassa.

Mökit on talviasuttavia ja niissä on sähkölämmitys.

Mökki 3. (15m2)+terassi

4 henkilölle:

Yksi mukava 4-hengen mökki kahdella kerrossängyllä kalustettuna. Näkymä metsään ja osin järvelle. Varusteena vaatesäilytys, astiakaappi ja jääkaappi. Lämmin suihku/wc päärakennuksessa ja rantasaunassa. Mökit on talviasuttavia ja niissä on sähkölämmitys.

fiFinnish