Safariteltta (24m2)+terassi

4 henkilölle:

Iso luksusteltta josta on näkymä metsään ja järvelle. Kesäaikaan varusteena 4 sänkyä, pöytäryhmä, kaappi ja naulakko. Lämmin suihku/wc viereisessä päärakennuksessa.


Yöpyminen teltassa voi olla upea kokemus. Talviaikaan teltassa on 3 retkisänkyä joihin patjat ja peitot otetaan lämpimästä jos siellä halutaan nukkua.

Päärakennuksen makuutilat

Vakiona 2 + 3 henkilölle:

Yksi mukava alakerran makuuhuone jossa parisänky ja jonne saa myös vauvan matkasängyn. Takkahuoneessa lisäksi kaksi vuodesohvaa 3 hengelle. Päärakennuksessa on lämmin suihku ja wc- tilat. HUOM! Yläkerta(makuuhuone 6) on käytössä vain asiakkaille jotka on maksaneet majoituksen vähintään 18 henkilölle tai vaihtoehtoisesti mökki 1 ei käytössä.

Lisämaksusta yläkerta 4 henkilölle:

Talviaikaan varattavissa myös päärakennuksen yläkerran iso huone jossa 4 sänkyä ja WC/suihku. Kesäaikaan yläkerta ei ole käytössä muuta kuin erikoistapauksissa.

Pikkumökki 1. (26m2)+terassi

6 henkilölle: 

Yksi mukava kaksikerroksinen 6-hengen pikkumökki josta näkymä metsään ja järvelle.

Erilliset sängyt joista 4 sijaitsee yläkerroksessa ja 2 alakerrassa.

Lämmin suihku/wc viereisessä päärakennuksessa ja rantasaunassa. Mökit on talviasuttavia ja niissä on sähkölämmitys.

Pikkumökki 2. (15m2)+terassi

2 hengelle:

Yksi mukava 2-hengen mökki josta näkymä metsään ja osittain järvelle. Sängyt yhdessä tai erikseen ja jonne saa myös vauvan matkasängyn. Varusteena vaatesäilytys, astiakaappi ja jääkaappi. Lämmin suihku/wc päärakennuksessa ja rantasaunassa.

Mökit on talviasuttavia ja niissä on sähkölämmitys.

Pikkumökki 3. (15m2)+terassi

4 henkilölle:

Yksi mukava 4-hengen mökki kahdella kerrossängyllä kalustettuna. Näkymä metsään ja osin järvelle. Varusteena vaatesäilytys, astiakaappi ja jääkaappi. Lämmin suihku/wc päärakennuksessa ja rantasaunassa. Mökit on talviasuttavia ja niissä on sähkölämmitys.

fiFinnish