Nukkumapaikat on esitelty Majoitus valikossa

Päärakennus

Keittiö, ruokailu, tv- /takkatupa, yksi makuuhuone(+1*), wc/suihku(+1*). Sisätilat 80m2(+60m2*) ja 140m2 terassi/grillikatos.

Ruokailupöydät ja tuolit 15 henkilölle, olohuonenurkkaus jossa kaksi vuodesohvaa, avotakka ja tv. Kirjahyllyssä paljon kirjoja ja erilaisia lautapelejä. Hyvin varusteltu keittiö jossa tarpeelliset astiat ja ruuanvalmistusvälineet, kaksi jääkaappia ja pakastin. lisäksi yksi tilava makuuhuone jossa kakluuni-uuni. Päärakennuksen eteistilassa wc ja suihkukaappi.

*Talon yläkerrassa yksi iso huone ja wc/suihku. HUOM! Yläkerta on käytössä asiakkaille jotka on maksaneet majoituksen vähintään 18 henkilölle tai vaihtoehtoisesti ei käytä mökkiä 1 tai 3. Yläkerta ei käytössä kesäaikaan.

Aamupalat ja gatering palveluja voi tiedustella ”Kievari Rantapirtistä”

puh. 014 767116, 0400 323 854 https://www.kievarirantapirtti.com

Grillikota

Ruokien valmistusta ulkona avotulella


Päärakennuksen grillikatoksen lisäksi on erillinen grillikota jonne mahtuu isollakin porukalla grillaamaan avotulella, seurustelemaan ja seuraamaan järven tapahtumia. Kota on aivan rannan läheisyydessä.


Rannalla myös valmis ”rosvopaisti” kuoppa ja avotulipaikka.

Rantasauna

Saunaosasto 54m2. Pesuvesi tulee järvestä puhdistamon kautta.


Siellä on kaikki tarvittava perinteiseen saunomiseen ja järvenranta tunnelmasta nauttimiseen. Iso löylyhuone puukiukaalla, pesuhuone jossa kaksi suihkua, kaksi pukuhuonetta, kaksi wc-huonetta, takkahuone ja vilvoitteluterassi josta suora yhteys rantaterassille ja uimalaiturille.

Talvella jäiden aikaan rannassa avanto.Vanha savusauna

Voidaan varata lisämaksusta ilmojen salliessa. Ei pakkasella eikä tuulisella

Tällaisesta pääsee kokemaan harvoin. Iso löylyhuone ja vilvoitteluterassi. Suihkut viereisessä rantasaunassa. Lämmittämiseen kuluu 3-5 tuntia ja lämmitetään vain isännän toimesta erikseen tilattuna.


Pehmeiden löylyjen ja ominaistuoksun tunne on taianomaista.

This is a pop-up builder.

You can create any structure you want by using the same tools as in the regular workflow. Add buttons and forms or anything else you’d want.

Luontopolku

Gradian Jämsän metsäoppilaitoksen ylläpitämä reitti n. 4 km metsäpolkua ja suota osin natura- alueilla.


Yleinen reitti on parhaillaan kunnostuksen alla ja uuden lähtöpaikan parkkialueen työt Palviantiellä käynnissä. Palviantie 598 erillinen paikoitusalue ei jatkossa kuulu reitille. Palvia glamping lomapaikan asiakkaat pääsee reitille suoraan omasta rannasta. Parhaillaan reittiä kunnostetaan metsäoppilaitoksen toimesta. Reitillä on pitkospuu osuuksien lisäksi kota, nuotiopaikka ja lato.


Marja ja sienimaastot alkaa heti pihasta.

Kalastus

Pilkki ja mato-ongintaa sekä uistelua.


Kalaan voi lähteä milloin vaan. Jäiden aikana pilkille ja muuten rannassa olevilla veneillä tai onkimalla laiturilta. Pilkki ja mato-onki ei vaadi mitään erillistä lupaa mutta jos haluat heitellä uistinta ja olet 18-64 vuotias sinun tarvitsee maksaa ensin kalastonhoitomaksu joka on ostettavissa > verkkokauppa.eraluvat.fi/fi/kalastonhoitomaksu/.

Maksun hinta on vuonna 2021 45 / vuosi, 15 / viikko ja 6 /päivä.


Järvi on 3 km pitkä ja 750m leveä, syvin kohta 5m. Haukia, ahvenia ja särkikalaa.


Muita omatoimisia aktiviteetteja


Talvella ja kesällä on kaikki omatoiminen luonnossa tapahtuva harrastustoiminta mahdollista heti pihasta alkaen ja marja sekä sienimaastot ilman automatkoja. Suosittu hiekkapyöräreitti kulkee vierestä. Talvella valmiita latuja maastohiihtoon jäällä ja Jämsän reiteillä. Rannassa on notskipaikka ja rosvopaistikuoppa sekä avanto mahdollisuuksien mukaan. Ratsastamaan pääsee Kivelän Ratsutallilla. Keski-Suomen maakuntaura kulkee tontin itärajalla (JKL-Jämsä)


Luonnon lähde 1 km päässä.

Himoksen rinteet 25km päässä.

Jatkolantila (hevostalli/karjatila) 10 km päässä.

Kivelän ratsutalli 22 km päässä.


Muita ohjattuja maksullisia aktiviteetteja


LUONTOLIIKUNTAA

Ammattioppaan johdolla voit nauttia ulkoilusta luonnossa ilman eksymisen pelkoa. Retkiin voi yhdistää myös ruokien-valmistusta avotulella.

*laturetkiä

*liukulumikenkäretkiä

*luontopolkuretkiä

*maastopyöräilyä

*kalliokiipeilyä

*melontaa

*sauvakävelyä

*pihaolympialaisia


*värikuulasotia

*saunajoogaa


Pyydä tarjous ohjelmastasi!


Toteuttaa

luontoliikunta.uskallus tmi

Ruokailu ja gatering palveluiden lisäksi paikallinen yritys ”Kievari rantapirtti https://www.kievarirantapirtti.com järjestää erilaisia elämyksia ja aktiviteettejä omalla alueellaan. Melontaa, koiravaljakkosafareja, moottorikelkka- tai mönkijäsafareja, rallikyyditystä, frisbeegolf ja jääratakartingeja. Tiedustele mahdollisuuksia heiltä suoraan

puh. 014 767116, 0400 323 854


fiFinnish