Koko alue ja sen rakennukset yksin käytössänne ei muita asukkaita. Sänkypaikat omassa valikossa.

Katso kaikki kuvat painamalla

Päärakennus ja aurinkoterassi

Alakerrassa keittiö, ruokailu, tv- /takkatupa, yksi makuuhuone, 2 wc/suihku.

Ruokailupöydät ja tuolit 15 henkilölle, olohuonenurkkaus jossa kaksi vuodesohvaa, avotakka ja tv. Kirjahyllyssä paljon kirjoja ja erilaisia lautapelejä. Hyvin varusteltu keittiö jossa tarpeelliset astiat ja ruuanvalmistusvälineet, kaksi jääkaappia ja pakastin. lisäksi yksi tilava makuuhuone jossa kakluuni-uuni.

Yläkerrassa yksi iso huone jossa sohvaryhmä ja 4-6 vuodetta. Sisätilat 80m2 +60m2 ja 130m2 terassi/grillikatos.


Paikalla ei ole omia ruokailupalveluja. Aamupalat ja catering palveluja voi tiedustella paikalliselta yritykseltä ”Kievari Rantapirtistä” puh. 014 767116, +358400 323 854 https://www.kievarirantapirtti.com. timo.niinimaki@kp-rantapirtti.fi

Katso kaikki kuvat painamalla

Grillikota

Ruokien valmistusta ulkona avotulella


Päärakennuksen grillikatoksen lisäksi on erillinen grillikota jonne mahtuu isollakin porukalla grillaamaan avotulella, seurustelemaan ja seuraamaan järven tapahtumia. Kota on aivan rannan läheisyydessä.


Rannalla myös valmis ”rosvopaisti” kuoppa

Katso kaikki kuvat painamalla

Rantasauna

Saunaosasto 54m2. Pesuvesi tulee järvestä puhdistamon kautta.


Kaikki tarvittava perinteiseen saunomiseen ja järvenranta tunnelmasta nauttimiseen. Iso löylyhuone puukiukaalla, pesuhuone jossa kaksi suihkua, kaksi pukuhuonetta, kaksi wc-huonetta, takkahuone ja vilvoitteluterassi josta suora yhteys rantaterassille ja uimalaiturille.


Talvella rannassa mahdollisuus myös avantoon.Katso kaikki kuvat painamalla

Vanha savusauna

Voidaan varata lisämaksusta. Ei kovalla pakkasella eikä tuulisella säällä.

Tällaisesta pääsee harvoin kokemaan. Iso löylyhuone ja vilvoitteluterassi. Suihkut viereisessä rantasaunassa. Lämmittämiseen kuluu 4-5 tuntia ja lämmitetään vain isännän toimesta erikseen tilattuna.


Pehmeiden löylyjen ja ominaistuoksun tunne on taianomaista.

This is a pop-up builder.

You can create any structure you want by using the same tools as in the regular workflow. Add buttons and forms or anything else you’d want.

Katso kaikki kuvat painamalla

Luontopolku

Gradian Jämsän metsäoppilaitoksen ylläpitämä yleinen reitti n. 4 km metsäpolkua ja suota osin natura- alueilla.


Luontopolun paikoitusalue ja lähtöpaikka yleisölle on kauempana Palviantien varrella. Palvia glamping lomapaikan asiakkaat pääsee reitille suoraan omasta rannasta. Reitillä on pitkospuu osuuksien lisäksi kota, nuotiopaikka ja lato.


Marja ja sienimaastot alkaa heti pihasta.

Katso kaikki kuvat painamalla

Kalastus

Pilkki ja mato-ongintaa sekä uistelua.


Kalaan voi lähteä milloin vaan. Jäiden aikana pilkille ja muuten rannassa olevilla veneillä tai onkimalla laiturilta. Pilkki ja mato-onki ei vaadi mitään erillistä lupaa mutta jos haluat heitellä uistinta ja olet 18-64 vuotias sinun tarvitsee maksaa ensin kalastonhoitomaksu joka on ostettavissa > verkkokauppa.eraluvat.fi/fi/kalastonhoitomaksu/.


Järvi on 3 km pitkä ja 750m leveä, syvin kohta 5m. Haukia ja ahvenia.


Katso kaikki kuvat painamalla

Muita omatoimisia ilmaisia aktiviteetteja


Talvella ja kesällä on kaikki omatoiminen luonnossa tapahtuva harrastustoiminta mahdollista heti pihasta alkaen. Marja sekä sienimaastot ilman automatkoja. Suosittu hiekkapyöräreitti kulkee vierestä. Talvella valmiita latuja maastohiihtoon Jämsän reiteillä. Rannassa on notskipaikka ja rosvopaistikuoppa sekä talvella avanto mahdollisuuksien mukaan. Vapaassa käytössä 2 venettä ja sup-lautaa sekä sisä/ulko pelejä. Varustelu vaihtelee vuodenajasta riippuen.


Himoksen rinteet, golf ja muut palvelut 25km päässä. Jatkolantila (hevostalli/karjatila) 10 km päässä. Kivelän ratsutalli 22 km päässä.


Muita ohjattuja maksullisia aktiviteetteja

Ammattioppaan johdolla voit nauttia ulkoilusta luonnossa ilman eksymisen pelkoa. Retkiin voi yhdistää myös ruokien-valmistusta avotulella.

*laturetkiä

*luontopolkuretkiä

*maastopyöräilyä

*kalliokiipeilyä

*pihaolympialaisia

*saunajoogaa

Tilaukset suoraan https://www.luontoliikuntauskallus.fi/

Puhelin 050 4107221, riikka@luontoliikuntauskallus.fi

Aamupala ja catering palveluiden lisäksi paikallinen yritys ”Kievari rantapirtti” https://www.kievarirantapirtti.com järjestää erilaisia elämyksia ja aktiviteettejä omalla alueellaan. Melontaa, koiravaljakkosafareja, moottorikelkka- tai mönkijäsafareja, rallikyyditystä, frisbeegolf ja jääratakartingeja. Tiedustele mahdollisuuksia heiltä suoraan

puh. 014 767116, +358400 323 854, timo.niinimaki@kp-rantapirtti.fi

Kaikki Jämsän alueen ympärivuotiset aktiviteetit ja tapahtumat https://www.himosjamsa.fi/


fiFI