Sängar - boende

Sovrum i huvudbyggnaden

Standard för 2 + 5 personer

På nedervåningen finns ett mysigt sovrum med dubbelsäng. Det är också möjligt att placera en babysäng i detta rum. Rummet har en stämningsfull kakugn.

Det stora rummet på övervåningen har 5 fasta bäddar och vid behov två resesängar.

Stuga 1.

26 m2 + terrass (för 6 personer)

Denna mysiga stuga i två våningar erbjuder boende för sex personer och erbjuder utsikt över både skogen och sjön. Stugan har separata bäddar: fyra på övervåningen och två på nedervåningen.  

Alla stugor är utrustade året runt och har elvärme.

Stuga 2.

15 m2 + terrass (för 2 personer)

Denna mysiga stuga erbjuder boende för två personer och har utsikt över både skogen och delvis sjön. Du kan välja om du vill ha sängarna tillsammans eller separata och stugan rymmer även en resesäng för bebis. Utrustningen inkluderar klädförvaring, ett skåp och ett kylskåp.  Alla stugor är utrustade året runt och har elvärme.

Stuga 3.

15 m2 + terrass (för 4 personer)

Denna mysiga stuga erbjuder boende för fyra personer i två våningssängar. Stugan har utsikt över både skogen och delvis sjön. I stugans utrustning ingår klädförvaring, ett skåp och ett kylskåp.

Alla stugor är utrustade året runt och har elvärme.

Ett lyxigt tält

24 m2 + terrass (för 4 personer)

Du kan uppleva glamour genom att bo i ett stort lyxtält, som erbjuder utsikt över både skogen och sjön. Tältet är utrustat med fyra bäddar, en bordsgrupp, en garderob och en klädhängare.  

Att bo i ett lyxtält kan vara en underbar upplevelse. Vill du uppleva detta även vintertid bör du ta med egen sovsäck för vinterbruk. 

sv_SESV