Ota yhteyttä sähköpostitse.

Palvia glamping Oy, Palviantie  598, 42440 Koskenpää Jämsä.


Email: info@palvia.fi

puhelin 040 620 8000 (ulkomailta +35840 620 8000)

Helsinki-Vantaa lentoasemalta 3 tuntia 13 min. (242km)

Jyväskylän kaupungin lentoasemalta noin tunti autolla (62km)

Jämsänkosken keskustasta 25 min ajomatka autolla (12km)


Himoksen laskettelu ja golf 40 min. ajomatkan päässä (25 km)

Saapuminen

15:00-21:00

Lähtö

09:00-12:00

Peruutukset

Peruutusehdot määritetään vahvistuksen yhteydessä

KAIKKIA MAJOITTUJIA KOSKEVAT YLEISET EHDOT


Maksut

Majoitus maksetaan kokonaan alle kuukauden päästä alkavissa majoituksissa varauksen yhteydessä. Pitemmälle tehtävistä majoitusvarauksista laitamme ennakkomaksuna yhden yön varauksen. Ilmainen peruutusoikeus 14 vrk ennen saapumispäivää jonka jälkeen peruutuksista veloitetaan yhden yön maksu. Saapumatta jäämisestä maksuja ei palauteta.


Henkilömäärä ja matkustajailmoitus

Majoitustilassa voi majoittua ainoastaan se henkilömäärä, kuin mille se on varattu. Jokaisesta yöpyjästä on täytettävä matkustajakortti.

Nimi, henkilötunnus, kansalaisuus, osoite, saapumis- ja lähtöajankohta sekä allekirjoitus.


Saapuminen ja lähtöaika

Varattu majoitus on käytettävissä tulopäivänä alkaen klo 15.00 ja se on luovutettava lähtöpäivänä klo 12.00 mennessä. Lisäaikaa on mahdollista saada tilanteesta riippuen.


Liinavaatteet

Sängyillä nukuttaessa on aina käytettävä liinavaatteita. Jos sängyllä on nukuttu ilman liinavaatteita mahdollisesti tyyny, peitto ja patjanpäällinen joudutaan pesettämään pesulassa ja kulut veloitetaan varaajalta. Puhtaat lakanat, pussilakanat, tyynyliinat ja pyyhkeen voit vuokrata talolta tai tuoda omat.


Siivous

Loppusiivouksesta veloitetaan 150€ siivousmaksu, ellei siitä ole varauksen yhteydessä muuta sovittu. Mikäli siivous vaatii erityistoimia kuten vahvojen hajujen

poistoa, vaikeasti lähtevien tahrojen poisto tai koiran karvanpoisto tekstiileistä ja huonekaluista näistä veloitetaan siivousmaksun lisäksi 55€/työtunti ja tarvittaessa 130€ otsonointi/tuuletus.


Tupakointi

Tupakointi on kielletty kaikissa kohteen sisätiloissa.


Lemmikit

Koirat ja muut kotieläimet ei ole sallittuja ilman eri lupaa ja maksua.


Vahinkojen korvausvastuu

Asiakas on vastuussa majoitustilalle kuuluvasta alueesta, sen rakennuksista ja niiden irtaimistosta vuokra-aikanaan. Asiakas on velvollinen korvaamaan kohteelle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingot täysimääräisesti.


Huomautukset

Kaikki lomakohteen varaukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset tulee osoittaa heti sellaisen havaittua. Majoittajalla ei ole hyvitysvelvollisuutta, mikäli viasta ei ole ilmoitettu heti sen havaitsemisen jälkeen.


Hiljaisuus ulkoalueilla

Palvia järven muille ranta-asukkaille on sallittava oma ranta-rauha. Ulkotiloissa musiikin soitto ja muu kova melu kielletty klo: 23.00 – 7.00 muulloin kuin uudenvuoden aattona.fiFinnish