Tarjouksen juuri teidän tarpeisiinne saatte nopeasti !

Ota yhteyttä sähköpostitse.

Palvia glamping Oy, Palviantie  598, 42440 Koskenpää Jämsä.


Email: info@palvia.fi

puhelin 040 620 8000 (ulkomailta +35840 620 8000)

Helsinki-Vantaa lentoasemalta 3 tuntia 13 min. (242km)

Jyväskylän kaupungin lentoasemalta noin tunti autolla (62km)

Jämsänkosken keskustasta 25 min ajomatka autolla (12km)


Himoksen laskettelu ja golf 40 min. ajomatkan päässä (25 km)

Varaukset

Käytettävissä
Varattu
Siirtyminen
MTKTPLS
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Saapuminen

16:00-21:00

Lähtö

09:00-12:00

Peruutukset

Peruutusehdot määritetään vahvistuksen yhteydessä

KAIKKIA MAJOITTUJIA KOSKEVAT YLEISET EHDOT


Maksut

Majoitus maksetaan kokonaan varauksen yhteydessä. Ilmainen peruutusoikeus 14 vrk ennen saapumispäivää.


Henkilömäärä ja matkustajailmoitus

Majoitustilassa voi majoittua ainoastaan se henkilömäärä, kuin mille se on varattu ja maksettu.


Saapuminen ja lähtöaika

Varattu majoitus on käytettävissä tulopäivänä alkaen klo 16.00 ja se on luovutettava lähtöpäivänä klo 12.00 mennessä. Lisäaikaa on mahdollista saada tilanteesta riippuen.


Liinavaatteet

Puhtaat lakanat, pussilakanat, tyynyliinat ja pyyhkeen voit vuokrata talolta 10€/setti tai tuoda omat. Sänkyjä ei ole pedattu valmiiksi. Sänkypeittojen alla ei saa nukkia ilman liinavaatteita. Jos sängyllä on nukuttu ilman liinavaatteita mahdollisesti tyyny, peitto ja patjanpäällinen joudutaan pesettämään pesulassa ja kulut veloitetaan majoituksen varaajalta.


Siivous

Loppusiivouksesta veloitetaan pakollinen 200€ siivousmaksu, ellei siitä ole varauksen yhteydessä muuta sovittu. Mikäli siivous vaatii erityistoimia kuten vahvojen hajujen poistoa, vaikeasti lähtevien tahrojen poisto tai koiran karvanpoisto tekstiileistä ja huonekaluista näistä veloitetaan siivousmaksun lisäksi 55€/työtunti ja tarvittaessa 130€ otsonointi/tuuletus.


Tupakointi

Tupakointi on kielletty kaikissa kohteen sisätiloissa.


Lemmikit

Koirat ja muut kotieläimet ei ole sallittuja ilman eri lupaa ja maksua.


Vahinkojen korvausvastuu

Asiakas on vastuussa majoitustilalle kuuluvasta alueesta, sen rakennuksista ja niiden irtaimistosta vuokra-aikanaan. Asiakas on velvollinen korvaamaan kohteelle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingot täysimääräisesti. Kaikki talon varusteet on käytettävissä vierailun aikana mutta jos kadotat tai rikot jotakin niin osta tilalle uusi tai maksa talolle uuden hankinnasta, kiitos.


Huomautukset

Kaikki lomakohteen varaukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset tulee osoittaa heti sellaisen havaittua. Majoittajalla ei ole hyvitysvelvollisuutta, mikäli viasta ei ole ilmoitettu heti sen havaitsemisen jälkeen.


Hiljaisuus ulkoalueilla ja järviasukkaiden yksityisyys

Palvia järven ranta-asukkaille on annettava oma rauha, naapureiden rannoille ei saa nousta ja vesilläkin etäisyys toisten laitureista kohtelias 30 metriä. Ulkoalueilla musiikki ja kova melu kielletty kello 23.00-7.00.TALO-OHJEET

Varustelukuvia palvia.fi sivustolla. Kaikki talon varusteet on käytettävissä vierailun aikana mutta jos kadotat tai rikot jotakin niin osta tilalle uusi tai maksa talolle uuden hankinnasta, kiitos. Talon puolesta WC-paperit, käsipyyhkeet, talouspaperit, astianpesuaineet ja saippuat on varattu vain muutamaksi päiväksi. Useamman päivän majoituksissa lisätarpeet hankittava itse. Wifi verkko Palvia > Palvia123.


Kalastus

Pilkkiminen ja vapaonginta ei vaadi erillistä lupaa mutta jos haluat heitellä uistinta ja olet 18-64, sinun tulee maksaa valtion kalastonhoitomaksu verkkokauppa.eraluvat.fi. Talolla jonkin verran kalastusvälineitä käytössäsi, kohtele niitä kuin omiasi.


Saunan lämmitys

Rantasauna on vapaasti käytössänne koko majoituksen ajan. Lämmitykseen menee noin tunti ja kolme pesällistä puita. Savupelteihin ei pidä koskea! Tyhjennä kiukaan alla oleva tuhkaluukku lämmitysten välillä tuhka-astiaan. Erillinen savusauna käytössä vain erikseen tilattuna ja ilmoista riippuen. Savusauna maksu 200€ isännän toimesta löylykuntoon lämmitettynä. Saunarantaa on tilattavissa myös kylpypalju tai kaksi eri maksusta.


Takat, uunit ja ulkotulipaikat

Savupelteihin ei pidä koskea missään tiloissa. Tuhkia varten on varattu erilliset tuhka-astiat jotka henkilökunta tyhjentää. Grillauspaikoilla tulee omatoimisesti poistaa rasva- ja ruokatahrat lattioilta ja kalusteilta heti tuoreena. Polttopuiden tavanomainen käyttö kuuluu majoitushintaan mutta talon kaasupullon käyttömaksu 20€.


Roskahuolto

Roskat pusseihin pakattuna. Roska-astia on ulkorakennuksen takana. Tyhjät pullot ja juomatölkit voi jättää astian viereen. Palviantietä Jämsään matkalla on ”Kesäraitti & Koskenpääntie” jätteen keräyspiste jonne roskat pitää viedä omatoimisesti jos mökin roska-astia täyttyy. Useamman päivän majoituksissa voi myös likakaivojen tyhjennys tai muu lyhytkestoinen välttämätön kiinteistöhuolto olla mahdollinen isännän toimesta, näistä ilmoitamme erikseen.


Tilojen lämmitys

Sisätiloissa on termostaatilla varustetut sähköpatterit joita ei tarvitse säätää erikseen. Päärakennuksessa ja saunan takkahuoneessa on lisäksi ilmalämpöpumput.


Vesihuolto

Päärakennuksen talous- ja pesuvesi tulee omasta porakaivosta ja on täysin puhdasta. Saunarakennuksen vesi tulee järvestä suodattimien kautta, ei suositella juotavaksi.


Siivous ja liinavaatteet

Liinavaatteet ja pyyhkeet voit vuokrata talolta 10€/setti. Sänkyjä ei pedata valmiiksi. HUOM! Jos sängyillä on nukuttu ilman liinavaatteita mahdollisesti kaikki tyynyt, peitot ja patjat joudutaan pesettämään pesulassa jonka veloitamme jälkikäteen varaajalta. Mikäli siivous vaatii erityistoimia kuten vahvojen hajujen poistoa, vaikeasti lähtevien tahrojen poisto tai koiran karvanpoisto tekstiileistä ja huonekaluista näistä veloitetaan siivousmaksun lisäksi 55€/työtunti ja tarvittaessa 130€ otsonointi/tuuletus.


Koirat eivät ole pääsääntöisesti sallittuja. Pitää olla lupa ja maksu peritään.

Palvia järven ranta-asukkaille on annettava oma rauha, naapureiden rannoille ei saa nousta ja vesilläkin etäisyys toisten laitureista kohtelias 30 metriä. Ulkoalueilla musiikki ja kova melu kielletty kello 23.00-7.00.

Vikailmoitukset

Minkä tahansa teknisen vian sattuessa ilmoittakaa välittömästi viestillä meille

+35840 6208000 info@palvia.fi. Muista täyttää majoituskortti ja jättää avaimet päätaloon.

fiFinnish