Tarjouksen saatte teidän tarpeisiinne nopeasti !

Ota yhteyttä.

Palvia glamping Oy, Palviantie  598, 42440 Jämsä.


Email: info@palvia.fi

puhelin 040 620 8000 (ulkomailta +35840 620 8000)

Verkkokaupoissa airbnb.fi ja booking.com

Helsinki-Vantaa lentoasemalta 3 tuntia 13 min. (242km)

Jyväskylän kaupungin lentoasemalta noin tunti autolla (62km)

Jämsänkosken keskustasta 12km ajomatkan päässä.

Himoksen laskettelu ja golf 25 km ajomatkan päässä.

Varaukset

Käytettävissä
Varattu
Siirtyminen
MTKTPLS
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Saapuminen

16:00-21:00

Lähtö

09:00-12:00

Peruutukset

Peruutusehdot määritetään vahvistuksen yhteydessä

KAIKKIA MAJOITTUJIA KOSKEVAT YLEISET EHDOT


Maksut ja peruutusehto

Majoitus maksetaan kokonaan varauksen yhteydessä. Majoitukset voidaan perua maksutta, kun peruutus tehdään vähintään 14 päivää ennen majoitusta.


Henkilömäärä ja matkustajailmoitus

Majoitustilassa voi majoittua ainoastaan se henkilömäärä, kuin mille se on varattu ja maksettu.


Omat teltat ja asuntovaunut

Alueelle ei saa pystyttää omia telttoja eikä tuoda asuntovaunua ilman lupaa ja maksua.


Saapuminen ja lähtöaika

Varattu majoitus on käytettävissä tulopäivänä alkaen klo 16.00 ja se on luovutettava lähtöpäivänä klo 12.00 mennessä.


Liinavaatteet

Puhtaat lakanat, pussilakanat, tyynyliinat ja pyyhkeen voit vuokrata talolta tai tuoda omat. Sänkyjä ei ole pedattu valmiiksi eikä niillä saa nukkua ilman liinavaatteita. Mikäli sängyllä on nukuttu ilman liinavaatteita voidaan tyyny, peitto ja patjanpäällinen joutua pesemään pesulassa asiakkaan laskuun.


Siivous

Loppusiivous kuuluu majoituksen hintaan mutta mikäli siivous vaatii lisäksi erityistoimia kuten vahvojen ruuanvalmistushajujen poistoa, vaikeasti lähtevien tahrojen poistoa tai esimerkiksi koiran karvojen poistoa veloitetaan niistä lisätyönä 55€/tunti.


Tupakointi

Tupakointi on kielletty kaikissa kohteen sisätiloissa. Ulkotiloissakin käytettävä tuhka-astioita.


Lemmikit

Koirat ja muut kotieläimet ei ole sallittuja ilman eri lupaa ja maksua.


Vahinkojen korvausvastuu

Majoitusasiakas on velvollinen korvaamaan kohteelle ja sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingot täysimääräisesti.


Huomautukset

Kaikki lomakohteen varaukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset tulee osoittaa heti sellaisen havaittua. Majoittajalla ei ole hyvitysvelvollisuutta, mikäli viasta ei ole ilmoitettu heti sen havaitsemisen jälkeen.


Hiljaisuus ulkoalueilla ja järviasukkaiden yksityisyys

Palvia järven muille ranta-asukkaille on sallittava oma ranta-rauha. Muiden rannoille ei saa nousta ja veneillessäkin etäisyys toisten rannoista olisi oltava yksityisyys-syistä vähintään 30 metriä. Ulkotiloissa musiikin soitto ja muu kova melu kielletty klo: 23.00 – 7.00 välillä.
TALO-OHJEET

Varustelukuvia palvia.fi sivustolla. Talon puolesta WC-paperit, käsipyyhkeet, talouspaperit, astianpesuaineet ja käsisaippuat on varattu alkuun, lisätarpeet hankittava itse. Wifi verkko Palvia > Palvia123.


Kalastus

Pilkkiminen ja vapaonginta ei vaadi erillistä lupaa mutta vieheellä kalasteluun 18-64 vuotiaan tulee maksaa valtion kalastonhoitomaksun lisäksi vesialueen omistajan luvan Tarvo Häyrynen puh: 0400773439 ja Mauri Riihinen puh: 0407678113 


Saunan lämmitys

Rantasauna on vapaasti käytössänne koko majoituksen ajan. Lämmitykseen menee noin tunti ja 3 pesällistä puita. Tyhjennä kiukaan alla oleva tuhkaluukku lämmitysten välillä tuhka-astiaan. Saunaa ei saa lämmittää yli 4 tuntia kerrallaan, kiuas voi vaurioitua. Erillinen savusauna vain erikseen tilattuna ja ilmoista riippuen.


Takat, uunit ja ulkotulipaikat

Takkojen, uunien ja kiukaan savupelteihin ei pidä koskea! Tuhkia ei saa heittää luontoon, sitä varten on varattu tuhka-astiat. Polttopuiden tavanomainen käyttö (3-4kassia/pv) kuuluu majoitushintaan, lisäkäytöstä maksu 10€/kassi. Talon kaasupullon käyttömaksu 5kg pullolla 20€ ja 10kg pullolla 35€ jos niitä käytät.


Roskahuolto

Roska-astia on ulkorakennuksen takana jonne roskat voi jättää pusseihin pakattuna. Tyhjät pullot ja juomatölkit voi jättää astian viereen. Jätteen aluekeräyspiste/kierrätys sijaitsee osoitteessa 604 & Kesäraitti, 42330 Jämsä (Google) jonne roskat vietävä omatoimisesti jos astia täyttyy.


Tilojen lämmitys

Sisätiloissa on termostaatilla varustetut sähköpatterit joita ei tarvitse säätää erikseen. Päärakennuksessa ja saunan takkahuoneessa on lisäksi ilmalämpöpumput.


Vesihuolto

Päärakennuksen talous- ja pesuvesi tulee omasta porakaivosta ja on täysin puhdasta. Saunarakennuksen vesi tulee järvestä suodattimien kautta, ei suositella juotavaksi.


Siivous ja liinavaatteet

Loppusiivous kuuluu majoituksen hintaan mutta mikäli loppusiivous vaatii erityistoimia kuten tupakan tai vahvojen ruokahajujen poistoa, vaikeasti lähtevien tahrojen poistoa tai esimerkiksi koiran karvojen poistoa veloitetaan niistä lisätyönä 55€/tunti. Sängyillä ei saa nukkua ilman liinavaatteita.


Vahinkojen korvausvastuu

Majoittuja on velvollinen korvaamaan kohteelle ja sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingot täysimääräisesti. Koiria varten pitää olla lupa ja maksu peritään.


Palvia järven muille ranta-asukkaille on annettava oma ranta-rauha. Muiden rannoille ei saa nousta ja veneillessäkin etäisyys toisten rannoista olisi oltava

yksityisyys-syistä vähintään 30 metriä. Ulkotiloissa musiikin soitto ja muu kova melu kielletty klo: 23.00 – 7.00 välillä.


Vikailmoitukset. Minkä tahansa teknisen vian sattuessa ilmoittakaa välittömästi viestillä meille+35840 6208000, email: info@palvia.fi.


Muista jättää päätaloon avaimet, sekä mahdolliset sovitut palvelumaksut.LISÄOHJEITA (käyttöohjeet kodinkoneille löytyy alakaapista)


Astianpesukoneen käyttö

– Älä täytä konetta liian täyteen, pese mielummin useammin

– Käytä ainoastaan ohjelmaa no: 5

– Käytä Fairy pesuainetapletteja (löytyy alakaapista)


Uunin käyttö

– Käytä aina leivinpaperia uunin pellillä. Paperia on vetolaatikossa.

– Käytä mielellään kiertoilmatoimintoa


Lieden käyttö

– Älä jätä tyhjää pannua kuumenemaan, vaan lisää sille heti voita tai öljyä.

– Älä kuumenna kattiloita ja pannuja maksimilämmöllä.

– Muista sammuttaa liesi käytön jälkeen.


Palo – häkävaroitin

– Palovaroitin laukeaa helposti. Käytä aina liesituuletinta.

– Palovaroitin lakkaa piippaamasta vasta kun tila on tuuletettu. Ei muita toimia.


Ulkotulipaikkojen välineet – Pannut ja padat on saunan pienessä huoneessa.


Itikka- ja hyönteiskarkoittimet

Huoneiden pistorasioissa olevia huönteiskarkottimia ei saa siirtää. Ne eivät ole vahingollisia ihmisille tai lemmikeille. Myöskään ulkona olevia mosquito magnet

itikka-ansoja ei saa siirtää.fiFI