Tarjouksen juuri teidän tarpeisiinne saatte nopeasti !

Ota yhteyttä sähköpostitse.

Palvia glamping Oy, Palviantie  598, 42440 Koskenpää Jämsä.


Email: info@palvia.fi

puhelin 040 620 8000 (ulkomailta +35840 620 8000)

Helsinki-Vantaa lentoasemalta 3 tuntia 13 min. (242km)

Jyväskylän kaupungin lentoasemalta noin tunti autolla (62km)

Jämsänkosken keskustasta 25 min ajomatka autolla (12km)


Himoksen laskettelu ja golf 40 min. ajomatkan päässä (25 km)

Varaukset

Käytettävissä
Varattu
Siirtyminen
MTKTPLS
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Saapuminen

16:00-21:00

Lähtö

09:00-12:00

Peruutukset

Peruutusehdot määritetään vahvistuksen yhteydessä

KAIKKIA MAJOITTUJIA KOSKEVAT YLEISET EHDOT


Maksut

Majoitus maksetaan kokonaan varauksen yhteydessä. Ilmainen peruutusoikeus 14 vrk ennen saapumispäivää.


Henkilömäärä ja matkustajailmoitus

Majoitustilassa voi majoittua ainoastaan se henkilömäärä, kuin mille se on varattu ja maksettu.


Saapuminen ja lähtöaika

Varattu majoitus on käytettävissä tulopäivänä alkaen klo 16.00 ja se on luovutettava lähtöpäivänä klo 12.00 mennessä. Lisäaikaa on mahdollista saada tilanteesta riippuen.


Liinavaatteet

Puhtaat lakanat, pussilakanat, tyynyliinat ja pyyhkeen voit vuokrata talolta 10€/setti tai tuoda omat. Sänkyjä ei ole pedattu valmiiksi. Sänkypeittojen alla ei saa nukkia ilman liinavaatteita. Jos sängyllä on nukuttu ilman liinavaatteita mahdollisesti tyyny, peitto ja patjanpäällinen joudutaan pesettämään pesulassa ja kulut veloitetaan majoituksen varaajalta.


Siivous

Loppusiivous kuuluu majoituksen hintaan mutta mikäli loppusiivous vaatii lisäksi erityistoimia kuten tupakan tai vahvojen ruuanvalmistus hajujen poistoa, vaikeasti lähtevien tahrojen poistoa tai koiran karvojen poistoa veloitetaan niistä lisätyönä 55€/tunti. Liinavaatteet ja pyyhkeet voit vuokrata talolta 10€/setti tai tuoda omat. Sängyillä ei saa nukkua ilman liinavaatteita. Kylmillä ilmoilla teltassa nukkujilla kannattaa olla myös omat makuupussit.


Tupakointi

Tupakointi on kielletty kaikissa kohteen sisätiloissa.


Lemmikit

Koirat ja muut kotieläimet ei ole sallittuja ilman eri lupaa ja maksua.


Vahinkojen korvausvastuu

Majoitusasiakas on velvollinen korvaamaan kohteelle ja sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingot täysimääräisesti.


Huomautukset

Kaikki lomakohteen varaukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset tulee osoittaa heti sellaisen havaittua. Majoittajalla ei ole hyvitysvelvollisuutta, mikäli viasta ei ole ilmoitettu heti sen havaitsemisen jälkeen.


Hiljaisuus ulkoalueilla ja järviasukkaiden yksityisyys

Palvia järven muille ranta-asukkaille on sallittava oma ranta-rauha. Muiden rannoille ei saa nousta ja veneillessäkin etäisyys toisten rannoista olisi oltava yksityisyys-syistä vähintään 30 metriä. Ulkotiloissa musiikin soitto ja muu kova melu kielletty klo: 23.00 – 7.00 välillä.TALO-OHJEET

Varustelukuvia palvia.fi sivustolla. Talon puolesta WC-paperit, käsipyyhkeet, talouspaperit, astianpesuaineet ja käsisaippuat on varattu vain alkuun, lisätarpeet hankittava itse. Wifi verkko Palvia > Palvia123.


Kalastus

Pilkkiminen ja vapaonginta ei vaadi erillistä lupaa mutta heittouisteluun tarvitaan. 18-64 vuotiaan tulee maksaa valtion kalastonhoitomaksu verkkokauppa.eraluvat.fi.

Talolla jonkin verran kalastusvälineitä käytössäsi, kohtele niitä kuin omiasi.


Saunan lämmitys

Rantasauna on vapaasti käytössänne koko majoituksen ajan. Lämmitykseen menee noin tunti ja kaksi pesällistä puita. Savupelteihin ei pidä koskea! Tyhjennä kiukaan alla

oleva tuhkaluukku lämmitysten välillä tuhka-astiaan. Saunaa ei saa lämmittää yli 4 tuntia kerrallaan, kiuas voi vaurioitua. Erillinen savusauna käytössä vain erikseen tilattuna ja ilmoista riippuen. Savusauna maksu 200€ isännän toimesta löylykuntoon lämmitettynä.


Takat, uunit ja ulkotulipaikat

Takkojen ja uunien savupelteihin ei pidä koskea! Tuhkia ei saa heittää luontoon, sitä varten on varattu tuhka-astiat jotka henkilökunta tyhjentää. Polttopuiden tavanomainen käyttö kuuluu majoitushintaan mutta talon kaasupullon käytöstä sovittava erikseen jos sitä tarvitset.


Roskahuolto

Roska-astia on ulkorakennuksen takana jonne roskat voi jättää pusseihin pakattuna. Tyhjät pullot ja juomatölkit voi jättää astian viereen. Jätteen aluekeräyspiste sijaitsee

osoitteessa 604 & Kesäraitti, 42330 Jämsä (Google).


Tilojen lämmitys

Sisätiloissa on termostaatilla varustetut sähköpatterit joita ei tarvitse säätää erikseen. Päärakennuksessa ja saunan takkahuoneessa on ilmalämpöpumput joita voi tarpeen mukaan säätää kaukosäätimillä.


Vesihuolto

Päärakennuksen talous- ja pesuvesi tulee omasta porakaivosta ja on täysin puhdasta. Saunarakennuksen vesi tulee järvestä suodattimien kautta, ei kuitenkaan suositella

juotavaksi.


Siivous ja liinavaatteet

Loppusiivous kuuluu majoituksen hintaan mutta mikäli loppusiivous vaatii lisäksi erityistoimia kuten tupakan tai vahvojen ruuanvalmistus hajujen poistoa, vaikeasti lähtevien tahrojen poistoa tai koiran karvojen poistoa veloitetaan niistä lisätyönä 55€/tunti. Liinavaatteet ja pyyhkeet voit vuokrata talolta 10€/setti tai tuoda omat. Sängyillä ei saa nukkua ilman liinavaatteita. Kylmillä ilmoilla teltassa nukkujilla kannattaa olla myös omat makuupussit.


Vahinkojen korvausvastuu

Majoitusasiakas on velvollinen korvaamaan kohteelle ja sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingot täysimääräisesti. Koiria varten pitää olla lupa ja mahdollinen maksu peritään.


Palvia järven muille ranta-asukkaille on sallittava oma ranta-rauha. Muiden rannoille ei saa nousta ja veneillessäkin etäisyys toisten rannoista olisi oltava yksityisyys-syistä vähintään 30 metriä. Ulkotiloissa musiikin soitto ja muu kova melu kielletty klo: 23.00 – 7.00 välillä.


Vikailmoitukset

Minkä tahansa teknisen vian sattuessa ilmoittakaa välittömästi viestillä meille+35840 6208000, email: info@palvia.fi.


Muista jättää avaimet päätaloon.

fiFinnish