Yhteystiedot ja ohjeet

MTKTPLS
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29

Tarjoukset kaikkiin tarpeisiin nopeasti!

Email: info@palvia.fi

puhelin 040 620 8000 (ulkomailta +35840 620 8000)

Verkkokaupoissa airbnb.fi ja booking.com

Helsinki-Vantaa lentoasemalta 3 tuntia 13 min. (242km)

Jyväskylän kaupungin lentoasemalta noin tunti autolla (62km)

Jämsänkosken keskustasta 12km ajomatkan päässä.

Himoksen laskettelu ja golf 25 km ajomatkan päässä.

Palvia Glamping Oy

Oy, Palviantie  598, 42440 Jämsä.

KARTAT

Tästä näet ympäröivän maaston

Yleiskartta pihapiiristä

KAIKKIA MAJOITTUJIA KOSKEVAT YLEISET EHDOT

Majoitus maksetaan kokonaan varauksen yhteydessä. Majoitukset voidaan perua maksutta, kun peruutus tehdään vähintään 14 päivää ennen majoitusta.

Majoitustilassa voi majoittua ainoastaan se henkilömäärä, kuin mille se on varattu ja maksettu.

Alueelle ei saa pystyttää omia telttoja eikä tuoda asuntovaunua ilman lupaa ja maksua.

Varattu majoitus on käytettävissä tulopäivänä alkaen klo 16.00 ja se on luovutettava lähtöpäivänä klo 12.00 mennessä. Lisäaika mahdollinen varaustilanteesta riippuen.

Puhtaat lakanat, pussilakanat, tyynyliinat ja pyyhkeen voit vuokrata talolta tai tuoda omat. Sänkyjä ei ole pedattu valmiiksi eikä niillä saa nukkua ilman liinavaatteita. Mikäli sängyllä on nukuttu ilman liinavaatteita voidaan tyyny, peitto ja patjanpäällinen joutua pesemään asiakkaan laskuun.

Loppusiivous kuuluu majoituksen hintaan mutta mikäli siivous vaatii lisäksi erityistoimia kuten vahvojen ruuanvalmistushajujen poistoa, vaikeasti lähtevien tahrojen poistoa tai esimerkiksi koiran karvojen poistoa veloitetaan niistä lisätyönä 55€/tunti.

Tupakointi on kielletty kaikissa kohteen sisätiloissa. Ulkotiloissakin käytettävä tuhka-astioita.

Koirat ja muut kotieläimet ei ole sallittuja ilman eri lupaa ja maksua.

Majoitusasiakas on velvollinen korvaamaan kohteelle ja sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingot täysimääräisesti.

Kaikki lomakohteen varaukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset tulee osoittaa heti sellaisen havaittua. Majoittajalla ei ole hyvitysvelvollisuutta, mikäli viasta ei ole ilmoitettu heti sen havaitsemisen jälkeen.

Palvia järven muille ranta-asukkaille on sallittava oma ranta-rauha. Muiden rannoille ei saa nousta ja veneillessäkin etäisyys toisten rannoista olisi oltava yksityisyys-syistä vähintään 30 metriä. Ulkotiloissa musiikin soitto ja muu kova melu kielletty klo: 23.00 – 7.00 välillä.

TALO-OHJEET

Varustelukuvia palvia.fi sivustolla. Talon puolesta WC-paperit, käsipyyhkeet, talouspaperit, astianpesuaineet ja käsisaippuat on varattu alkuun, lisätarpeet hankittava itse. Wifi verkko Palvia > Palvia123. Useamman päivän varauksissa mahdollisuus saada pyykinpesukone sekä kuivausrumpu käyttöön.

Pilkkiminen ja vapaonginta ei vaadi erillistä lupaa mutta vieheellä kalasteluun 18-64 vuotiaan tulee maksaa valtion kalastonhoitomaksu

Rantasauna on vapaasti käytössänne koko majoituksen ajan. Lämmitykseen menee noin tunti ja 3 pesällistä puita. Tyhjennä kiukaan alla oleva tuhkaluukku lämmitysten välillä tuhka-astiaan. Saunaa ei saa lämmittää yli 4 tuntia kerrallaan, kiuas voi vaurioitua. Talviaikaan polttopuut kannattaa ottaa liiteristä lämpimään jo edellisenä päivänä. Erillinen savusauna vain erikseen tilattuna ja ilmoista riippuen.

Takkojen, uunien ja kiukaan savupelteihin ei pidä koskea! Päätalon kakluuni-uuneja ei saa lämmittää yhtäjaksoisesti kahta tuntia pidempään palovaaran vuoksi. Tuhkia ei saa heittää luontoon, sitä varten on varattu tuhka-astiat. Polttopuiden tavanomainen käyttö (3-4kassia/pv) kuuluu majoitushintaan.

Roska-astia on ulkorakennuksen takana jonne roskat voi jättää pusseihin pakattuna. Tyhjät pullot ja juomatölkit voi jättää astian viereen. Jätteen aluekeräyspiste/kierrätys sijaitsee osoitteessa 604 & Kesäraitti, 42330 Jämsä (Google) jonne roskat vietävä omatoimisesti jos astia täyttyy.

Sisätiloissa on termostaatilla varustetut sähköpatterit joita ei tarvitse säätää erikseen. Päärakennuksessa ja saunan takkahuoneessa on lisäksi ilmalämpöpumput.

Päärakennuksen talous- ja pesuvesi tulee omasta porakaivosta ja on täysin puhdasta. Saunarakennuksen vesi tulee järvestä suodattimien kautta, ei suositella juotavaksi.

Loppusiivous kuuluu majoituksen hintaan mutta mikäli loppusiivous vaatii erityistoimia kuten tupakan tai vahvojen ruokahajujen poistoa, vaikeasti lähtevien tahrojen poistoa tai esimerkiksi koiran karvojen poistoa veloitetaan niistä lisätyönä. Liinavaatteet ja saunapyyhkeen voit vuokrata talolta tai tuoda omat. Sängyillä ei saa nukkua ilman liinavaatteita.

Koiria varten pitää olla lupa ja 100€/koira maksu peritään.

Palvia järven muille ranta-asukkaille on annettava oma ranta-rauha. Muiden rannoille ei saa nousta ja veneillessäkin etäisyys toisten rannoista olisi oltava yksityisyys-syistä vähintään 30 metriä. Ulkotiloissa musiikin soitto ja muu kova melu kielletty klo: 23.00 – 7.00 välillä.

Vikailmoitukset. Minkä tahansa teknisen vian sattuessa ilmoittakaa välittömästi viestillä meille+35840 6208000, email: info@palvia.fi.

Muista jättää päätaloon avaimet, sekä mahdolliset sovitut palvelumaksut.

LISÄOHEITA

Käyttöohjeet kodinkoneille löytyy keittiön alakaapeista

– Älä täytä konetta liian täyteen, pese mielummin useammin

– Käytä ainoastaan ohjelmaa no: 5

– Käytä Fairy pesuainetapletteja (löytyy allaskaapista)

– Käytä aina leivinpaperia uunin pellillä. Paperia on vetolaatikossa.

– Käytä mielellään kiertoilmatoimintoa

– Älä jätä tyhjää pannua kuumenemaan, vaan lisää sille heti voita tai öljyä.

– Älä kuumenna kattiloita ja pannuja maksimilämmöllä.

– Muista sammuttaa liesi käytön jälkeen.

– Palovaroitin laukeaa helposti. Käytä aina liesituuletinta.

– Palovaroitin lakkaa piippaamasta vasta kun tila on tuuletettu. Ei tarvita muita toimia.

Pannut ja padat on saunarakennuksen takahuoneessa. Puhdista käytön jälkeen ja palauta paikoilleen.

Avantopumpun on tarkoitus olla aina päällä talviaikaan, älä kytke pois päältä. Laiturin päässä on vettä noin 1 metri mutta huolehdi ettei lapset pääse yksin avantoon. Älä missään nimessä lähde sukeltamaan jään alle! Äläkä anna muidenkaan tehdä niin, jään alla suuntavaisto katoaa!

Ulkovalot syttyy ja sammuu automaattisesti hämäräkytkimellä mutta jos haluat ne pois toiminnasta katkaisija sijaitsee 2-eteistilassa.

Huoneiden pistorasioissa olevia huönteiskarkottimia ei saa siirtää. Ne eivät ole vahingollisia ihmisille tai lemmikeille. Myöskään ulkona olevia mosquito magnet itikka-ansoja ei saa siirtää.

Useamman päivän majoittujille mahdollisuus käyttää koneita. Kuivausrummun vesisäiliö tyhjennettävä käytön jälkeen. Lue käyttöohjeet mikäli koneet ei ole tuttuja. Käyttöohjekirjat konetilassa.

Päätalon länsipäädyssä on kelikamera joka kuvaa alueelle tulevaa tietä. Kamera ei ole päällä asiakkaiden paikalla ollessa ja jos talviaikaan lunta sataa runsaasti pyydämme ilmoittamaan auraustarpeesta +358406208000 numeroon.   

Rantasaunan lämmitykseen menee noin tunti ja kolme pesällistä puita. Tulipesää täytetään puilla vain kaksi kolmasosaa kerrallaan. Talvella saunapuut kannattaa ottaa liiteristä sisätiloihin lämpenemään jo edellisenä päivänä. Sauna on valmiina jo 60 asteisena. Saunaa ei saa lämmittää yhtäjaksoisesti 4 tuntia kauempaa, kiuas voi vaurioitua.

 

Kiukaan päällä oleviin savupelteihin ei pidä koskea lainkaan! Mutta kiukaan alla oleva tuhkaluukku tulisi tyhjentää jokaisen lämmityskerran jälkeen tuhka-astiaan.  Älä heitä kiukaalle mitään juomia!


Suihkujen vesi on aluksi kylmää kunnes alkaa lämminvesivaraaja tuottamaan lämmintä. 

Savusauna lämmitetään talon toimesta erikseen tilattuna. Lämmitys kestää noin 3-4 tuntia sääoloista riippuen. Kun lämmittäjä on saanut lämmityksen valmiiksi täytyy löylyyn menoa odottaa noin 2 tuntia jotta sauna ehtii siintyä.

Ennen saunomista heitä häkälöylyt (muutama kauhallinen vettä kiukaalle). Tuuleta saunaa hetken molemmat ovet avoinna ja avaa ikkunoiden alla olevat korvausilmaluukut.

 

Luo löylyä, älä heitä!                                                                                                                                                                                                                                                              Käytä pitkävartista löylykauhaa, jolla luot löylyä, mutta et suinkaan heitä. Ota kauhaan lämmintä vettä, laske kauhan pesä kiuaskiville ja kallista kauhaa mahdollisimman hitaasti yhteen kohtaan kerrallaan. Näin saat aikaan pitkäkestoisen löylyaallon, eikä kenenkään tarvitse kyyristellä lauteille.

fiFinnish