En unik semesterplats för små grupper

Palvia semester
Fred Glamour Camping |

Varsågod!

Vi erbjuder en lugn resort mitt i naturen för din egen privata rekreation och upplevelse. 

Tjänster, såsom måltider och aktiviteter, t.ex. fältguide, gårds-OS, naturturer, som erbjuds av lokala företagare i närområdet. Vi hjälper till med kopplingar så gott vi kan. Uppvärmning, linne och städning av rökbastun är vår egen tjänst.  

Så här tycker våra besökare!

EXCELLENT
15 recensioner på plats
Sanna
Säga
26/11/2023
En underbar plats att tillbringa tid med en större grupp! Lokalerna var rena och välutrustade.
Tuomas
Thomas
11/06/2023
Vår grupp hade en riktigt trevlig tid på destinationen. Utrymmena kändes så stora att det inte vid något tillfälle kändes trångt. Inramningen var fantastisk och man märkte att värden bryr sig om sina gäster, det finns inget som kunde ha varit bättre.
Jussi
Jussi
28/05/2023
En utmärkt plats för en stor grupp! Vi var 15 stycken och det var inga problem med utrymmet, allt fungerar. Stället har tagit hänsyn till allt när det är mer folk. Inte bara extrasängar, allt snyggt och rent. Ingenting är trasigt eller trasigt. Jag rekommenderar definitivt stället till andra!
Matias
Matias
23/07/2022
Fantastisk. Allt om platsen var perfekt. Jag kan inte rekommendera nog!
Nur Nabi
Nur Nabi
24/06/2022
Stor plats, fin utsikt, tjänsterna är bra. Men man måste vara försiktig med sjögrannarna. De blir arga om man är nära deras strand även om man är långt.
Ben
Ben
08/05/2022
effektiv, vänlig och pragmatisk värd. Otroligt läge och hus som hjälpte oss att skapa magiska minnen!
Bibek
Bibek
08/08/2021
Fantastisk plats med mycket utrymme samt integritet.
Toni
Tony
01/08/2021
5/5 - skulle stanna igen.
Vibha
Vibha
14/07/2021
Utmärkt service och bra kommunikation. Fastigheten har en liten strand vilket var mycket roligt. De var också mycket tillmötesgående eftersom vi behövde lite sen utcheckning på grund av vissa behov. Tack igen för en härlig vistelse.
Phúc
Phúc
09/07/2021
Vi hade en fantastisk sommarlovsvecka på Palvia Glamping. Stället är underbart med en enorm sjö där du kan ha mycket roligt i vattnet. Huset var rent och har allt du behöver i ett semesterhus. Värden var hjälpsam och kommunikationen var super bra.

Fler recensioner

Om oss

Vad skiljer Palvia från andra semesterorter?

Palvia holidays erbjuder en unik miljö för att samlas och ta emot olika små grupper, såsom familjefester, affärsevenemang eller grupper av vänner. Det ligger mitt i ren natur i din egen frid utan att störa andra.

Den markerade naturstigen, bär- och svampskogen samt fiskeplatsen nås direkt från gården. Även om platsen ligger på landet mitt i lugn natur, är det relativt kort avstånd till staden Jämsä och Himos verksamhet.

Hade du några frågor?

sv_SESV