Hyttunderhåll

Palvia Glamping - Stugaunderhåll

Ny tjänst!

När du äger en stuga vet du att underhållet av den är ett konstant jobb, oavsett om det är din familjs egna gömställe eller hyrt. Palvia Glampings stugunderhållstjänst är utformad för att ta hand om din fastighet när du inte kan själv. Vi erbjuder underhållstjänster till stugägare som vill hyra ut sin stuga till resenärer när de inte själva använder den, samt till de som bara vill se till att deras fritidshus alltid är redo för nästa besök. Underhållstjänster kan helt eller delvis bekostas genom uthyrning.

Vi förstår att varje fastighet är olika och kräver individuell uppmärksamhet. Oavsett om det är snöarbete vintertid, gräsklippning sommartid eller allmänt tekniskt underhåll av fastigheten så finns vi här för att hjälpa till. Vårt mål är att hålla din fastighet inte bara funktionell, utan också bekväm och inbjudande. 

Vad producerar Mökkihuolto?

 • Fastighetsunderhåll

  Vill du göra det enklare att hantera din egen stuga? Vi erbjuder tjänster för grundläggande kvalitetsunderhåll.

 • Korttidsuthyrning

  Optimera potentialen i din stuga med en korttidsuthyrning. Vi erbjuder en nyckelfärdig lösning som täcker allt från marknadsföring till uthyrningshantering. Med detta kan du täcka de löpande kostnaderna för att underhålla din stuga.

 • Förvärv

  Inget mer krångel med att skaffa förnödenheter eller tjänster till din stuga. Vi levererar alla nödvändiga inköp till dig på ett högkvalitativt och kostnadseffektivt sätt.

 • Lätt tillgänglig

  Finländare som bor utomlands äger också fritidsfastigheter än utlänningar som äger fritidsfastigheter i Finland

Var du intresserad?

Vill du höra mer om våra tjänster eller fråga något specifikt? Vi finns här för att hjälpa och svara på alla dina frågor. Klicka på knappen nedan och hör av dig - vi vill gärna höra från dig!

sv_SESV